Royalty

William en Kate hebben extra schattige mond om te voeden

24 januari 2021 15:30 Aangepast: 24 januari 2021 15:32
William en Kate Beeld © ANP

Prins William (38) en zijn Kate (39) hebben er een nieuw familielid bij. Volgens verschillende bronnen heeft de koninklijke familie een nieuwe Cocker Spaniël pup aangenomen uit het nestje van de broer van de hertogin.

"De nieuwe pup is zo schattig en het hele gezin is er gek op"

Het hondje zou inmiddels acht maanden oud zijn en een cadeau van James Middleton, de broer van Kate. "De nieuwe pup is zo schattig en het hele gezin is er gek op", laat een vriend van het koppel weten in The Mail on Sunday. "Ze waren er kapot van toen Lupo overleed, zoals elke hondenbezitter zal begrijpen. Ze hoopten dat een jongere hond Lupo wat gezelschap en energie zou geven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins William en Kate Middleton vieren 9 jaar huwelijk

De Britse royals moesten afgelopen november afscheid nemen van hun geliefde hond Lupo. De viervoeter was negen jaar het hart van het gezin 'en we zullen hem zo erg missen', schreven ze destijds bij de aankondiging op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Middleton laat wederom iets los over situatie kinderen thuis

Het is al met al een pittig jaar geweest voor prins William. Onlangs kwamen er schokkende details naar buiten over het beruchte interview van zijn moeder, prinses Diana, met de BBC. Justine vertelde in RTL Boulevard er alles over, dat zie je hieronder.

RTL Boulervard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore