Ga naar de inhoud
Royalty

Koningin Máxima betrapt op online shoppen tijdens Zoom-meeting

Máxima Beeld © ANP

Net als veel Nederlanders is ook koningin Máxima (49) druk met Zoom-meetings. Alhoewel, druk... de koningin was lekker aan het shoppen, zo is te zien op verschillende foto's.

"Ik denk dat het heel menselijk is"

Máxima sprak vandaag via Zoom met de Senegalese minister voor Digitale Economie en Telecommunicatie Yankhoba Diatara, over toegang tot financiële diensten tijdens een virtueel bezoek aan Senegal. Dit deed de koningin als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Maar wie even goed kijkt, ziet dat de royal tijdens het gesprek gewoon aan het shoppen is bij bol.com. En dat ook nog eens zónder schoeisel aan haar koninklijke voetjes. "Het kan gebeuren", neemt Marc van der Linden het voor haar op in RTL Boulevard. "Ik denk dat het heel menselijk is en dat we allemaal tegenwoordig vaak een Zoom-gesprek voeren terwijl we ondertussen nog naar iets anders kijken."

Máxima
Lees ook:
Máxima schrikt van grof taalgebruik tijdens Zoom-meeting

Ook onze koning was vandaag te vinden op Zoom. Willem-Alexander voerde donderdagochtend digitaal een gesprek met een vertegenwoordiging van de boekverkopersbranche. De boekverkopers vertelden hoe zij hun klantenkring tijdens de sluiting proberen te behouden met onder meer online activiteiten en persoonlijke bezorging van de bestellingen.

Dat er soms iets mis kan gaan tijdens het zoomen werd eerder duidelijk toen Máxima schrok van grof taalgebruik. 

Máxima schrikt van grof taalgebruik tijdens Zoom-meeting

00:40
Willem-Alexander
Lees meer:
Willem-Alexander showt zijn support aan lokale boekwinkels