Royalty

Vader Meghan Markle maakt docu over haar jonge jaren

17 januari 2021 16:33
Thomas Markle en zijn dochter Meghan Beeld © Channel 5/Getty Images

Als Thomas Markle (76) zijn zin krijgt, komt er een documentaire over zijn leven met zijn dochter Meghan (39), meldt 'The Sun'. Hiermee hoopt de vader van de Hertogin van Sussex een 'completer' beeld te geven van hun relatie.

"Ik vroeg me steeds vaker af: 'Wat is er met mijn kleine meisje gebeurd?'"

Thomas en Meghan liggen al tijden met elkaar in de clinch, maar de vader van de Hertogin wil laten zien hoe het er vroeger aan toe ging. In de docu zullen dan ook zelfgemaakte, nooit eerder vertoonde beelden uit Meghans jeugd, schooltijden, start van haar carrière en Thomas' lievelingsfoto van haar als baby te zien zijn. "Het begint met mijn leven, mijn familie, mijn liefde voor theater en televisie en hoe ik daarin ben gaan werken", zou Thomas, die vroeger als lichttechnicus werkte, tegen The Sun hebben gezegd. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Halfzus Meghan Markle claimt: boek is geen aanval

Maar daar blijft het uiteraard niet bij. "Vervolgens krijg je mijn leven met Meghan te zien, hoe ze opgroeide, hoe ze was op school en het begin van haar carrière", aldus Thomas. "We hadden een goed leven samen. Zeker toen ze voor het eerst trouwde en naar Canada verhuisde. Maar toen begon het nieuwe verhaal. Ik vroeg me steeds vaker af: 'Wat is er met mijn kleine meisje gebeurd?'" Thomas zou de film eind dit jaar uit willen brengen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan binnenkort terug naar Engeland

Het zal niet de enige documentaire zijn waar Meghan bij betrokken is. De 39-jarige heeft samen met haar echtgenoot een lucratieve deal met Netflix om docu's en films te produceren. Het zou zomaar kunnen dat ze samen met prins Harry te zien zal zijn in de projecten die ze maken voor de streamingdienst. Maar Meghan heeft al wel aangegeven dat ze niet zal terugkeren naar haar roots als actrice. 

Meghan en Harry hebben er onlangs voor gekozen om te verdwijnen van social media. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore