Royalty

Fans prinses Diana bekritiseren kerstkaart prins Charles

17 december 2020 21:14 Aangepast: 17 december 2020 21:14
Prinses Diana en prins Charles Beeld © Getty Images

Het zoete kerstkiekje van prins Charles (72) en Camilla Parker-Bowles (73) heeft niet het gewenste effect gehad. Het koningspaar deelde de kaart op Instagram, maar de feestelijke opmerkingen zijn ver te zoeken. De meeste comments gaan namelijk over prinses Diana.

"Camilla zal voor altijd in Diana's schaduw staan"

Wat begon als een kerstviering voor prins Charles en Camilla, eindigde in een storm aan opmerkingen over zijn overleden ex-vrouw Diana. 'Zij is onze koningin', laat een reageerder achter, refererend aan de moeder van prins William en prins Harry. 'Diana zit voor altijd in ons hart', plaatst een ander onder de kerstkaart. 'Camilla zal voor altijd in Diana's schaduw blijven staan', meent een derde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oud-baas BBC 'werkt graag mee' aan onderzoek interview Diana

De reacties komen niet zomaar uit de lucht vallen. Het Britse koningshuis wordt in de Netflix-serie The Crown onder de loep genomen. In het meest recente seizoen maakte Diana haar opwachting, tot groot genoegen van de fans van de show en de prinses. Maar het bracht ook weer veel aandacht voor de manier waarop de Britse koningsfamilie met haar omging en de dingen die ze zou hebben meegemaakt. 

Kort geleden kwam ook Diana's beruchte Panorama-interview weer onder vuur te liggen. In de video hieronder zie je waarom. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore