Royalty

Gravinfluencer Eloise verbaast zichzelf met nieuwe mijlpaal

23 november 2020 17:22 Aangepast: 23 november 2020 18:09
Eloise van Oranje Beeld © Instagram @eloisevanoranje

Het is feest in het studentenhuis van Eloise van Oranje (18). Onze eerste en enige gravinfluencer heeft een nieuwe mijlpaal bereikt op Instagram en dat deelt ze maar wat trots met haar volgers.

"Toen ik dit account begon had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden"

Nadat Eloise binnen de kortste keren 100.000 volgers bij elkaar wist te rapen, blijft het aantal royaal doch gestaag doorgroeien. Daarom mag ze zich vanaf vandaag bij de 200K-groep voegen. Er zijn momenteel maar liefst 202.000 mensen die haar profiel volgen. Dat laat ze via Instagram weten. 

'Toen ik dit account begon had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden of het zouden volgen. En nu 200.000 volgers verder, het is ongelofelijk. Ik heb het nooit voor de “aantal volgers” of “aantal likes” gedaan, maar om dit getal te zien is toch echt wel verbazingwekkend. 200.000 mensen met wie ik mijn verhalen kan delen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor, en weet dat jullie me allemaal zo zo blij maken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Laurentien: 'Eloise leert ons op andere manier naar media kijken'

Het zou zomaar kunnen dat Eloise haar eigen broertje Claus heeft 'geïnfluenced' om op zijn manier in haar voetsporen te treden. Met zijn 16 jaar is de graaf nog piepjong, maar toch heeft hij al stappen in de grotemensenwereld gezet door zijn eigen bedrijf op te richten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore