Royalty

Prins Andrew kan fluiten naar kerstdiner bij koningin Elizabeth

26 oktober 2020 11:23
Prins Andrew Beeld © Getty Images

Prins Andrew (60) is niet welkom op Sandringham House tijdens de feestdagen dit jaar. De omstreden Britse royal zou volgens 'The Sun' niet hoeven te rekenen op een uitnodiging voor het kerstdiner van koningin Elizabeth (94).

"De koningin houdt zich aan de regel van zes, maar is wel van plan Kerstmis met haar familie te vieren"

Andrew is niet de enige royal die het diner misloopt, ook Harry en Meghan slaan dit jaar de feestelijkheden over. Hoewel het bij de Sussexes echter om hun eigen keuze gaat, wordt de uitnodiging van Andrew ingetrokken vanwege de coronamaatregelen.

Normaliter serveert het landgoed van de Britse koninklijke familie op 25 december een diner uit aan zo’n dertig familieleden, maar met oog op het onbetrouwbare coronavirus wordt dit beperkt naar slechts zes gasten.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Gaat prins Andrew weer aan het werk voor 'The Firm'?

Prins Philip zal naar verwachting aanschuiven voor het kerstdiner vanuit Wood Farm in Sandringham. Charles en Camilla zullen er zijn tijdens eerst kerstdag, maar vertrekken daarna weer direct. William en Kate brengen ook een bezoekje aan de koningin op de eerste dag van het kerstfeest, maar zonder hun drie kinderen. "De koningin houdt zich aan de regel van zes, maar is wel van plan Kerstmis met haar familie te vieren", laat de bron los.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Model verwoest laatste beetje geloofwaardigheid van prins Andrew

Ondertussen blijft het Epstein-schandaal Andrew maar in zijn nek hijgen, wat kan hij nog doen om zijn reputatie te redden?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore