Royalty

'Prins Harry is doodongelukkig in huwelijk met Meghan'

23 oktober 2020 17:55 Aangepast: 23 oktober 2020 18:54
Harry en Meghan Beeld © ANP

Het huwelijk van prins Harry (36) en Meghan Markle (39) lijkt alles behalve gelukkig te zijn, zo stelt biograaf Hugo Vickers. Volgens hem is Harry zelfs 'doodongelukkig' en is hij totaal in beslag genomen door zijn vrouw, zo vertelt hij aan 'Daily Express'.

"Hij dacht ongetwijfeld dat hij een zeer exotische en glamoureuze vrouw had gevonden"

"Als je alle gebeurtenissen ontrafelt, zie je een ambitieuze jonge vrouw die een onbeduidende actrice was, een actrice die hem kon verblinden, en dat is precies wat ze heeft gedaan", zo vertelt Hugo. "Hij dacht ongetwijfeld dat hij een zeer exotische en glamoureuze vrouw had gevonden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan waarschuwen wederom voor social media

Hugo stelt dat actrices 'zeer verleidelijk' kunnen zijn. "Maar helaas woont hij nu in Californië, ver weg van zijn familie, vrienden, zijn werk, het leger en alle dingen waar hij vertrouwd mee was. Hij ziet er doodongelukkig uit en zit naar mijn idee vast aan een politieke activist."

Harry zou volgens de biograaf alle 'onzin' van Meghan slikken, maar er niet 100 procent achter staan. "Toen Meghan zei dat iedereen haar moest hebben, voelde hij zich weer die kleine jongen die zijn moeder niet kon beschermen. Dus toen dit meisje aangaf dat ze beschermd moest worden, nam hij het gelijk voor haar op. Maar zij is helemaal geen slachtoffer."

Sinds het stel in Amerika woont, zetten ze zich ook in voor de gemeenschap. Hieronder zie je er alles over. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Harry en Meghan weer hechter met familie vanwege pandemie'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore