Royalty

Prinses Beatrice stuurt fans handgeschreven bedankbriefjes

23 oktober 2020 02:54 Aangepast: 23 oktober 2020 08:05
Beeld © ANP

Prinses Beatrice (32) trouwde in juli vanwege het coronavirus tijdens een kleine en besloten ceremonie met haar grote liefde Edoardo Mapelli Mozzi, nadat hun huwelijk door uiteenlopende omstandigheden eerder was uitgesteld. De Britse prinses kreeg naar aanleiding daarvan ontzettend veel lieve brieven en kaarten van mensen die het paar alle geluk toewensten. En daarop reageert Beatrice nu met handgeschreven briefjes, waarvan er een op sociale media werd geplaatst door een fan.

"Nogmaals heel veel dank dat U aan ons gedacht hebt op het moment dat Edo en ik samen aan ons nieuwe leven beginnen"

"Ik wil U hierbij hartelijk bedanken voor de ontzettend aardige brief die U mij en Edoardo gestuurd heeft naar aanleiding van ons huwelijk. We hebben een fantastische dag gehad, die we hebben kunnen delen met onze families. Onze dank gaat uit naar de mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze gemeenschappen veilig zijn gebleven de afgelopen maanden, zij hebben geweldig werk verricht. Nogmaals heel veel dank dat U aan ons gedacht hebt op het moment dat Edo en ik samen aan ons nieuwe leven beginnen. Liefs, Beatrice en Edo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Beatrice gaf jawoord in jurk en juwelen van oma Elizabeth

Beatrice droeg tijdens haar huwelijk een jurk van koningin Elizabeth, die speciaal voor haar was vermaakt. Ook droeg ze een tiara van haar grootmoeder tijdens de plechtigheid. Na afloop van de ceremonie was er een kleine receptie op Buckingham Palace. Grote afwezige op de trouwfoto's is Beatrices vader Andrew.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore