Royalty

Gravin Eloise ontvlucht Amsterdam vanwege corona-situatie

29 september 2020 16:47
Eloise van Oranje Beeld © Instagram @EliosevanOranje

Het lijkt Eloise van Oranje (18) momenteel even te heet onder de voeten te worden in het drukke Amsterdam. Door 'de situatie' in de stad heeft ze besloten om Noord-Holland in te ruilen voor een andere plek: er gaat niets boven casa di mamma e papà.

"Ik vind het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam"

Via haar Instagram Stories brengt de gravinfluencer haar vertrek naar buiten. Sinds kort woont Eloise in Amsterdam om een studie aan de Hotelschool te volgen, maar sinds er nieuwe coronamaatregelen zijn aangekondigd en het aantal besmettingen in de stad oploopt, lijkt het haar toch beter om de Amsterdamse grachten te verruilen voor Den Haag.

Eloise drukt haar volgers op het hart dat het met haar gezondheid helemaal oké gaat. 'Voordat mensen zich zorgen maken: ik heb helemaal geen klachten! Ik vind het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam.' Gelukkig kan ze rekenen op haar studenten-ov om gratis thuis te komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

1,5 meter afstand houden, niet voor Eloise en Robbert Rodenburg

Voor Eloise geldt waarschijnlijk dat ze iets meer de luwte kan opzoeken nu ze Amsterdam heeft verlaten. Onlangs kwam ze nog in opspraak omdat ze de 1,5 meter-regel aan haar laars lapte en íets te close met haar vrienden op social media verscheen. 'Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?' zo wilde een scherpe volger weten na het zien van beelden waarop Eloise zich tijdens een lunch inderdaad niet lijkt te houden aan de geldende coronaregels.

Robbert Rodenburg, één van de vrienden met wie ze op de desbetreffende foto staat, nodigde de gravin kort geleden uit voor een persoonlijk interview. Dat zie je in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore