Royalty

Netflix wil niets zeggen over realityshow Harry en Meghan

28 september 2020 12:59 Aangepast: 28 september 2020 13:31
Beeld © Getty Images

Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) zijn al bezig met een aantal projecten voor hun nieuwe samenwerking met Netflix. Het gerucht dat een realityserie daar een van is, zoals een ingewijde in 'The Sun' beweert, wil de streamingdienst echter niet bevestigen.

"We maken over de programmering op dit moment niets bekend"

De hertog en hertogin van Sussex zijn bezig met het ontwikkelen van een natuurdocumentaireserie en een animatieserie over "inspirerende vrouwen", laat een woordvoerder van Netflix weten aan Britse media. "Maar we maken over de programmering op dit moment niets bekend."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Harry en Meghan krijgen eigen 'smaakvolle' realityshow

Volgens een ingewijde zou het koppel ook van plan zijn een "smaakvolle" realityserie te maken. Die zou echter vooral gaan over hun werk voor goede doelen in plaats van dat hij een kijkje geeft in hun privéleven. Een serie over Harry en Meghan zelf zou ook een opmerkelijke keuze van het stel zijn. Het koppel deed juist een stapje terug binnen het Britse koningshuis voor wat meer privacy.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle maakt opwachting in America's Got Talent

Begin deze maand werd bekend dat het koppel een megadeal met Netflix heeft gesloten. Harry en Meghan, die naar verluidt 150 miljoen daarvoor hebben gekregen, gaan de komende jaren documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken. Je ziet alles over de miljoenendeal van het stel in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore