Ga naar de inhoud
Royalty

Prins Harry en Meghan krijgen eigen 'smaakvolle' realityshow

Meghan Markle en prins Harry Beeld © Getty Images

Altijd al willen weten hoe het er achter gesloten deuren aan toegaat bij prins Harry (36) en Meghan Markle (39)? Het stel gaat hun fans een inkijkje geven in hun leven, meldt de Britse krant 'The Sun'.

"Waarom zouden ze hun privé-leven dan nu zo naar buiten brengen?"

Nu Kim en de rest van haar familie afscheid hebben genomen van Keeping Up with the Kardashians, moeten we de Sussexes binnenkort gaan bijhouden op Netflix. The Sun meldt dat Harry en Meghan een 'smaakvolle' realityshow gaan opnemen voor Netflix. "Ze willen de échte Meghan laten zien", aldus een bron. "Tot nu toe krijgt ze namelijk heel wat kritiek te verwerken." Of fans ook mee mogen kijken in hun miljoenenvilla en bij de opvoeding van baby Archie is niet bekend. "Ze doen dit op hun eigen voorwaarden en willen hun stem laten horen." 

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle maakt opwachting in America's Got Talent

De Netflix-deal, die goed was voor 150 miljoen dollar, wilde het stel eigenlijk anders indelen. "Harry en Meghan hoopten programma's te maken over hun goede doelen en projecten, waarbij ze vooral achter de schermen zouden meewerken. Maar Netflix wil waar voor hun geld", gaat de insider verder. "Dat betekent shows waar mensen echt naar willen kijken. En dan kom je al snel bij reality-tv terecht." 

Meghan
Lees ook:
Meghan en Harry duiken op in tv-special en doen oproep

Er zullen geheid een heleboel mensen naar uitkijken, maar Harry en Meghan krijgen flink wat kritiek vanwege de realityshow. De Britse media vinden het stel 'hypocriet', omdat ze hiervoor predikten op zoek te zijn naar meer privacy. "Waarom zouden ze hun privé-leven dan nu zo naar buiten brengen?", vraagt Ingrid Seward, de hoofdredactrice van Majesty Magazine, zich af. "Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten (...) Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét gingen doen."

Het koppel komt alweer wat vaker op televisie, maar daarvan wordt ook gezegd dat het niet overeenkomt met de regels voor hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk. Vooral voor prins Harry zouden er strengere eisen aan vastzitten. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

'Harry moet zich aan andere regels houden dan Meghan'

05:07