Royalty

Meghan Markle maakt opwachting in America's Got Talent

24 september 2020 09:38 Aangepast: 24 september 2020 11:33
Beeld © ANP

De hertogin van Sussex heeft kijkers in de finale van 'America's Got Talent' verrast met een gastoptreden. Meghan (39) stuurde in de uitzending een warme boodschap naar deelnemer Archie Williams, die 36 jaar onterecht in de gevangenis heeft gezeten.

"We zijn trots op je, we staan aan jouw kant"

"Hoi Archie! Ik wilde je laten weten dat we erg ontroerd zijn door je verhaal en we elke week voor je hebben geduimd. En dat is niet alleen maar om je naam", grapte Meghan, verwijzend naar de naam van haar kind met prins Harry.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rechter geeft Meghan Markle tik op de vingers in tabloid-zaak

"Hier is een heel speciale boodschap voor je die ik waarschijnlijk mijn hele leven zal herhalen, maar vanavond is die speciaal voor jou. Archie, we zijn trots op je, we staan aan jouw kant en we kunnen niet wachten om te zien wat je allemaal gaat doen."

De 59-jarige Williams, die eerder in de talentenjacht indruk maakte met zijn uitvoering van Elton Johns 'Don't Let The Sun Go Down On Me', wist de talentenjacht overigens niet te winnen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BFF Meghan Markle geeft duidelijkheid: 'Geen ruzie met elkaar'

Onlangs verscheen de veelbesproken biografie over Harry en Meghan. Vader Thomas Markle greep deze publicatie aan om - wederom - te reageren, dat zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore