Royalty

Gravin Eloise over ruzie thuis, haar voorbeelden en type jongens

10 september 2020 17:07
Prins Constantijn, prinses Laurentien, Eloise, Claus-Casimir en Leonore Beeld © RVD/Jeroen van der Meyde

Eloise van Oranje (18) ziet haar ouders als haar grote voorbeeld. In de YouTube-serie 'Open Kaart' legt ze uit waarom. Met influencer Robbert Rodenburg (22) bespreekt ze daarin nog meer privé-onderwerpen.

"En zo slim zijn ze ook"

Op de vraag wie haar grote voorbeeld zijn, reageert ze stellig: "Mijn ouders. Dat zeg ik ook altijd tegen mijn ouders, want ze zijn zo open-minded. Iedereen mag er altijd bij. En zo slim zijn ze ook."

Eloise kijkt ontzettend tegen haar ouders op. "Ook hoe ze zijn samen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eloise van Oranje is alerter na foto's op cover roddelblad

Ieder huisje heeft zijn kruisje - en dat is niet anders bij de koninklijke familie. Volgens Eloise wordt er nog wel eens flink gediscussieerd tussen haar ouders. "Het is niet zo dat ze altijd dezelfde leuke weg bewandelen." Toch kunnen ze er goed over praten als er iets scheelt.

De gravin hoopt later zelf ook zo'n soort relatie te krijgen."Dat wil ik later ook." Op dit moment is Eloise vrijgezel, maar ze heeft het wel 'gezellig met iemand'. 

Een type heeft ze niet. "Ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, met blond haar, kakkers." Ze vindt juist het innerlijk veel belangrijker. "Het kan je echt maken of kraken." Qua innerlijk heeft ze wel een klein lijstje waar een jongen aan moet voldoen: hij moet respect hebben, lief zijn voor anderen, humor hebben en hij moet leuk kunnen praten. "Het zijn heel basic dingen, maar qua uiterlijk maakt het echt niet uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eloise van Oranje bewijst weer eens dat ze zo gewoon is gebleven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore