Royalty

Meghan Markle schittert door afwezigheid nieuwe editie Vogue

07 augustus 2020 20:13 Aangepast: 07 augustus 2020 21:44
Meghan Markle Beeld © Getty Images

De Britse 'Vogue' heeft koningin Elizabeth (94) uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke Britse vrouwen. De Queen heeft dan ook een plekje op de jaarlijkse 'Vogue 25', werd vrijdag bekend.

Elizabeth dankt haar plek vooral aan haar zichtbaarheid tijdens de coronacrisis. Volgens de redacteuren van het blad is de koningin een 'bron van steun' voor het volk. Ook haar historische televisietoespraak van haar april wordt geprezen. Haar boodschap stelde een land gerust dat 'worstelde met angst en rouw' tijdens de lockdown.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Beatrice gaf jawoord in jurk en juwelen van oma Elizabeth

De grote ontbrekende op de lijst is Meghan. De echtgenote van prins Harry kon de voorgaande jaren rekenen op een plekje, maar wordt dit jaar niet genoemd. Een jaar geleden was Meghan nog gasthoofdredactrice van het tijdschrift. Die editie, die in september verscheen, was voor de Britse Vogue de bestverkochte van het decennium.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit speelde er allemaal mee bij vertrek Harry en Meghan

Emily Maitlis, bekend van het beroemde interview met prins Andrew, staat wel op de lijst. Ook Rihanna, actrice Florence Pugh, vaccinologe Sarah Gilbert en model Munroe Bergdorf behoren tot de Vogue 25.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore