Royalty

Gravin Eloise van Oranje diep geraakt door explosie Beiroet

06 augustus 2020 14:17
Beeld © Instagram @eloisevanoranje

De explosie in de Libanese hoofdstad Beiroet komt ook bij gravin Eloise van Oranje (18) heftig aan. Op TikTok deelt ze beelden van de heftige ontploffing in de haven en laat ze weten dat kennissen van haar zich in het ziekenhuis bevinden.

"Dit is verschrikkelijk"

'De familie van een vriend van mij is nu in het ziekenhuis', vertelt de geschrokken royal op TikTok. 'Dit is verschrikkelijk. Help door te doneren', voegt ze eraan toe. De gravin hoopt dat iedereen in de omgeving in veiligheid is gebracht. Haar verhaal raakt haar volgers. 'Sterkte voor je vrienden', 'Ik ben enorm geschrokken' en 'Dit is zo erg' reageren zij massaal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat Eloise van Oranje deze andere royal it-girls achterna?

Eloise is niet de enige uit het Nederlandse koningshuis die haar steun voor Beiroet heeft geuit. 'Nu het Libanese volk zo zwaar is getroffen, denken wij aan allen die nu rouwen en in angst zijn', lieten koning Willem-Alexander en koningin Máxima weten via Instagram. 'Wij leven intens mee met de nabestaanden van de slachtoffers. De vele gewonden wensen wij kracht toe en een zo spoedig mogelijk herstel. De internationale gemeenschap staat om u heen.'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore