Ga naar de inhoud
Royalty

Meghan Markle kreeg op haar donder van koningshuis om kettinkje

Beeld © Getty Images

Hoewel ze door velen geprezen wordt om haar persoonlijke stijl, was het Britse koningshuis niet altijd gediend van de kledij van Meghan Markle (38). De Hertogin van Sussex zou vooral om een specifiek kettinkje de wind van voren hebben gekregen, beweert het boek 'Finding Freedom'.

"Ik kan het niet goed doen"

Toen Meghan haar romance met prins Harry startte in 2016, werd ze gespot met een bijzonder kettinkje van 240 dollar. De Suits-actrice droeg een 'H' en een 'M' om haar hals, wat het eerste signaal van hun toekomst is geweest. Bovendien was het de bevestiging dat Meghan haar nieuwe vriend liefkozend H noemt. Hoe schattig ook, het Britse koningshuis vond het maar niets. 

Beckhams
Lees ook:
Beckhams nodigen Harry en Meghan uit voor huwelijk zoon

Meghan werd geadviseerd om zo'n ketting niet te dragen, omdat ze daarmee 'de paparazzi zou aanmoedigen om haar te blijven achtervolgen' en het 'nieuwe headlines' zou veroorzaken, zo klinkt het in het boek Finding Freedom. De Hertogin werd gebeld door Kensington Palace en zou weinig hebben gezegd tijdens het gesprek. 'Nadat ze ophing, was ze erg gefrustreerd en emotioneel', wordt er in het boek geschreven.

Het
Lees ook:
Het favoriete modelabel van Meghan Markle ligt flink onder vuur

'Hoewel Meghan begreep dat het koningshuis de beste bedoelingen had, vond ze het surreëel om van haar vriendjes' kantoor te horen welke sieraden ze wel en niet mocht dragen', gaat het boek verder. "Ik kan het niet goed doen", zou Meghan hebben gezegd tegen een vriendin. "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen." Later werd ze nog gespot met een soortgelijk kettinkje met een A, voor haar zoontje Archie. Finding Freedom ligt vanaf 2 september in de schappen. 

'Terugkeer
Lees ook:
'Terugkeer naar Britse koningshuis lastig voor Harry en Meghan'

Finding Freedom heeft, zelfs voor het is uitgebracht, al heel veel stof doen opwaaien. Ook Meghans vader Thomas is het opgevallen en die heeft gereageerd op de verhalen die erin staan. Je ziet het in de video hieronder. 

Thomas Markle reageert op ophef biografie Harry en Meghan

04:09