Royalty

'Terugkeer naar Britse koningshuis lastig voor Harry en Meghan'

27 juli 2020 16:54 Aangepast: 27 juli 2020 18:38
Harry en Meghan Beeld © Getty Images

Britse royaltywatchers denken dat het voor Prins Harry (35) en Meghan Markle (38), na het verschijnen van de biografie genaamd 'Harry & Meghan: Finding Freedom', bijna onmogelijk is voor de twee om ooit nog op een normale manier terug te keren als leden van het Britse koningshuis.

"Sommige privéaangelegenheden worden openbaar door dit boek"

Bronnen vertellen aan de Daily Mail dat Harry en Meghan met de openbaringen in dit boek hun kansen op een normale terugkeer binnen het Britse koningshuis volledig verpest hebben. In het boek wordt onder meer de moeizame relatie die Harry en Meghan met de Britse monarchie hebben besproken. Uiteindelijk koos het stel voor de 'Megxit', wat betekende dat ze hun koninklijke functies neerlegden.

Ingewijden zijn er zeker van dat de onthullingen in het boek ook niet veel goeds zullen doen voor de relatie die Harry en Meghan hebben met prins William en zijn vrouw, Kate. Een betrouwbare bron zegt er het volgende over: "De deur zal altijd openstaan voor hen, omdat ze geliefd zijn. Maar hun rol (...) is nu moeilijk voor te stellen."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

'Meghan Markle nooit welkom geweest in de royal family'

Een andere bron zegt: "De evaluatie van hun periode in het buitenland is nog niet geweest, maar er lijkt geen weg meer terug nu. Sommige privéaangelegenheden worden openbaar door dit boek. Dat kan kwetsend zijn voor de rest."

In het boek staat onder anderen dat Meghan zich niet welkom voelde en dat kwam door Kate. Ook zou een van de medewerkers in het paleis hebben gezegd dat Meghan niet te vertrouwen is. Prins Harry zou op zijn beurt hebben gezegd zich niet gesteund te voelen door zijn familie.

Sommige bronnen zeiden eerder al dat ze het idee hebben dat Meghan nooit welkom is geweest in de royal family. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore