Ga naar de inhoud
Royalty

Meghan Markle 'kwam stralend terug' na haar date

Beeld © Getty Images

Het was gelijk dikke mik tussen Meghan Markle (38) en prins Harry (35), stelt de biografie 'Finding Freedom'. In het nieuwe boek vertellen vrienden van het stel over hun relatie. Blijkbaar sloeg de vonk meteen over en wisten de lovebirds dat het voor altijd was.

"Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld bij iemand die ik pas zo kort ken"

Prins Harry en Meghan waren overrompeld door elkaar, blijkt uit de nieuwe biografie Finding Freedom. Het liefdessprookje begon met een eerste date in Londen en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Tijdens hun afspraakje zouden ze Harry's liefdadigheidswerk hebben besproken, waardoor ze erachter kwamen dat ze allebei 'een positieve verandering teweeg willen brengen'. 

Hoe
Lees ook:
Hoe Meghan veranderde van prinses tot paria van het koningshuis

Het stel had nog niet gezoend op de eerste date, maar 'zaten in hun eigen wereldje' en maakten gelijk plannen voor een nieuw afspraakje. Die vond de dag erna al plaats, aldus het boek. Toen ging het rap. De twee boekten na zes weken daten al een tripje naar Johannesburg en Harry zou al na drie maanden hebben toegegeven van Meghan te houden. 

'Harry
Lees ook:
'Harry en Meghan weigeren mee te werken aan biografie'

"Ze kwam stralend terug", aldus een vriendin van Meghan over het Zuid-Afrikaanse reisje. "Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld bij iemand die ik pas zo kort ken", zou de Hertogin van Sussex hebben gezegd destijds. De vakantie was hét teken dat ze allebei 'inzagen dat dit misschien wel voor altijd zou zijn'. Finding Freedom is vanaf 2 september beschikbaar in Nederland. Meghan zou zich nooit welkom hebben gevoeld bij de royal family, zoals te zien is in de video hieronder. 

'Meghan Markle nooit welkom geweest in de royal family'

05:51