Royalty

'Jeffrey en Ghislaine keken samen naaktvideo van prins Andrew'

22 juli 2020 12:00 Aangepast: 22 juli 2020 13:21
Prins Andrew (archieffoto). Beeld © EPA

De toekomst van Ghislaine Maxwell (58) ziet er steeds slechter uit. Een oud-werknemer van de inmiddels overleden misbruikmiljardair Jeffrey Epstein komt met een nieuw schandaal op de proppen. Niet alleen zou Jeffrey de seksuele escapades van prins Andrew (60) in zijn huis hebben gefilmd, ook bekeek hij de beelden samen met zijn madam.

"Ik weet niet wie het meisje in de video was"

Althans, dat beweert de medewerkster in gesprek met The Sun. In Jeffreys peperdure huis in New York zou zij de twee hebben betrapt op het bekijken van de intieme beelden van de prins. "Het was net een televisiekamer, groot en donker. Er waren overal veel schermen. Ik weet niet wie het meisje in de video was, maar ze was topless. Ik kan niet vertellen wat haar leeftijd was." Het is volgens haar 'geen geheim' dat Jeffrey in alle slaapkamers camera's had. "Jeffrey spendeerde veel tijd in die televisiekamer om video's te bekijken."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ghislaine Maxwell vreest voor leven in gevangenis'

"Ik kon niet zien of Andrew kleding aan had. Het zag eruit alsof het in de slaapkamer was gefilmd. Ik denk alleen niet dat Andrew wist dat hij gefilmd is", vervolgt ze. Tijdens het kijken van de video zouden Jeffrey en Ghislaine grappen hebben gemaakt.

"Het was zo donker toen ik binnenkwam dat ze me niet opmerkten. Ik ging iets zeggen, maar ze spraken en lachten, dus keek ik naar het scherm om te zien waar ze het over hadden. Vervolgens zei Ghislaine: 'Oh, dat is Randy Andy voor jou.' Jeffrey lachte daarom."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Andrew durft Engeland niet te verlaten tijdens Epstein-zaak'

Jeffrey zou de intieme video's van zijn 'vrienden' gebruiken om zichzelf in een machtige positie te brengen. "Macht over al deze rijke en beroemde mensen die bij hem thuiskwamen. Dus wat zou die macht zijn? Het was vrij duidelijk", doelt ze op de video's.

Sinds Ghislaine is opgepakt, voelt Andrew de bui al hangen. Hij zou zelfs niet meer het land durven te verlaten in angst om opgepakt te worden vanwege zijn banden met Jeffrey. Dat hij net als Ghislaine steeds verder in het nauw wordt gedreven, wordt duidelijk in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore