Royalty

Fotomodel in de dop: foto prinses Alexia gaat de wereld over

21 juli 2020 08:03 Aangepast: 21 juli 2020 12:10
Alexia Beeld © ANP

Eerder was het 'onze' prinses Amalia (16) die door de buitenlandse pers werd opgepikt, deze keer staat haar zusje Alexia (15) in de schijnwerpers. De dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima schittert op de cover van het Argentijnse tijdschrift '¡Hola!'.

Het kiekje, gemaakt tijdens het jaarlijkse fotomoment van vorig jaar, toont een zelfverzekerde Alexia die als een waar model haar hand door haar lokken haalt. Het is duidelijk dat er in Huis ten Bosch naar America's Next Top Model wordt gekeken, want de tiener heeft helemaal onder de knie hoe je moet 'smizen'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó vieren de Oranjes vakantie in Griekenland

Het blad toont niet alleen de modellenposes van Alexia, ook wordt haar social media gebruik onder de loep genomen. Eerder gingen er al filmpjes van Alexia rond waarop ze aan het dansen was met haar vriendinnen op TikTok. Het blad vindt dan ook dat het meisje er eentje is 'om in de gaten te houden' en omschrijft haar als 'rebels'.

Tijdens het fotomoment afgelopen vrijdag liet moeder Máxima zich al uit over haar middelste dochter. "Je kan als ouders twintig keer zeggen wat gedaan moet worden. Maar ja, dan zijn ze allemaal met elkaar en de vriendinnen en dan gaat het toch wel mis", zei ze over het uitgelekte filmpje. "Ze moeten de dingen ook zelf leren. Het gaat wel eens mis en daar heb je dan van geleerd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Máxima over lockdown: 'Heeft ons dichter bij elkaar gebracht'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore