Royalty

'Meghans plan was om Engeland zo snel mogelijk te ontvluchten'

11 juli 2020 15:40 Aangepast: 11 juli 2020 15:48
Meghan Markle 2019 Beeld © Tim Rooke/REX/ANP

Trouw je een Britse prins, dan krijg je vastgoed mee. In het geval van prins Harry (35) en zijn Meghan (38) betekende het bijvoorbeeld dat Queen Elizabeth (94) hen Frogmore Cottage schonk. Het werd voor miljoenen aan belastinggeld opgeknapt, terwijl Meghan nooit de intentie had om überhaupt zich in Engeland te vestigen. Dat claimt royaltyfotograaf Arthur Edwards in gesprek met 'TalkRadio'.

"Hij heeft een jaar niet tegen mij gesproken"

Het is ondertussen het zoveelste verhaal dat Meghan in een kwaad daglicht stelt. "Al die verbouwingen in Frogmore en het geld dat ze daaraan uitgegeven hebben, terwijl zij geen intentie had om hier te blijven." Het zou altijd haar plan zijn geweest om 'Engeland zo snel mogelijk te verlaten'. De fotograaf claimt verder dat Harry zuur is geworden sinds hij met de hertogin samen is. "Hij heeft een jaar niet tegen mij gesproken. Ik fotografeer hem al sinds hij geboren is. Het komt allemaal door haar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan en Harry krijgen wederom tegenslag te verwerken

Dat deze verhalen over Meghans persoonlijkheid de internationale media weten te halen, is één van de redenen waarom ze wilde breken met het Britse koningshuis. Zo was de hertogin van Sussex tijdens haar zwangerschap al diep ongelukkig. Dat blijkt ook uit onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore