Royalty

'Meghan Markle voelde zich nummer twee, na Kate Middleton'

07 juli 2020 16:19
Beeld © Getty Images

Een Britse royalty-expert beweert dat Meghan Markle (38) het erg lastig vond om als hertogin tegenspraak te krijgen in Kensington Palace. Volgens hem maakte Meghan ruzie met het personeel van Kate Middleton (38) nadat haar iets geweigerd werd.

Meghan heeft inmiddels afstand gedaan van haar koninklijke titel en woont met manlief Harry en zoontje Archie in Los Angeles. Royalty-watcher Tom Quinn vertelt nu aan Daily Star Online dat Meghan het niet kon hebben dat haar verzoeken in Kensington Palace werden geweigerd. "Het was alsof ze problemen had dat ze niet op de eerste plaats kwam", aldus Quinn.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Meghan Markle wordt vergeleken met Hitler

Volgens Quinn reageerde het personeelslid op Meghans verzoek met de woorden: "Het spijt me echt dat ik dat niet kan doen omdat ik voor Kate werk." Meghan zou vervolgens hebben geantwoord het gevoel te hebben op haar plek te zijn gezet. Zij zou het idee hebben gehad dat het personeel moet gehoorzamen aan de voltallige Royal Family.

Nu Meghan en Harry hun koninklijke titels hebben neergelegd, komen er steeds meer details naar buiten over hen. Zo zou Meghan diep ongelukkig zijn geweest tijdens de zwangerschap. In de video hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore