Ga naar de inhoud
Royalty

Meghan Markle wordt vergeleken met Hitler

Beeld © Getty Images

Meghan Marke (38) heeft de laatste jaren al heel wat dirt over zich heen gekregen. Maar zelfs zij zal verbijsterd zijn geweest toen ze hoorde wat royaltydeskundige Lady Colin Campbell (70) over haar zei.

"Ik ben ervan overtuigd dat ze denken dat ze de juiste koers varen"

Lady Colin Campbell was te gast bij radioshow Access All Areas om haar boek 'Meghan and Harry: The Real Story' te promoten toen ze nogal opmerkelijke uitspraken deed over Meghan Markle en haar man Harry. "Ik ben ervan overtuigd dat ze denken dat ze de juiste koers varen", vertelde Lady C. "Maar vergeet niet dat er vele historische figuren dachten het juiste te doen op dat moment (...) Ik noem een Adolf Hitler."

'Meghan
Lees ook:
'Meghan Markle voelde zich diep ongelukkig tijdens zwangerschap'

Daarna krabbelde ze een beetje terug. "Ze hebben niet dezelfde overtuigingen", aldus Lady C over Hitler en Meghan. "Maar dat neemt niet weg dat Adolf Hitler dacht dat hij de juiste bedoelingen had voor de wereld. Mao Zedong, die honderden miljoenen mensen heeft vermoord, dacht ook dat 'ie het juiste deed." Lady C is er bovendien van overtuigd dat het Meghan was die de beslissing nam om te vertrekken uit het Verenigd Koninkrijk, niet Harry. "Als je denkt dat Harry dit al van plan was, dan geloof je ook in de tandenfee." 

Tabloids-rechtszaak
Lees ook:
Tabloids-rechtszaak zorgt voor nieuwe onthullingen Meghan Markle

"Als Harry met iemand anders getrouwd was, waren de Hertog en Hertogin van Sussex nog veilig in Kensington Palace gebleven", gaat Colin verder. "Het is allemaal de schuld van Meghan." Lady C vindt de Hertogin een 'faamverslaafde' en denkt dat Diana 'verontwaardigd' zou zijn geweest dat het stel uit de VK vertrok. "Hoewel ze zelf ook veel fouten maakte, was Diana heel koninklijk en ik denk dat ze het verschrikkelijk had gevonden hoe alles is gelopen. Zij was niet uit op geld, of zoals Harry en Meghan het noemen: financiële onafhankelijkheid."

Meghan zou zich tijdens haar zwangerschap 'diepongelukkig' hebben gevoeld. Je ziet er alles over in de video hieronder.

'Meghan Markle voelde zich diep ongelukkig tijdens zwangerschap'

01:57