Ga naar de inhoud
Royalty

Tabloids-rechtszaak zorgt voor nieuwe onthullingen Meghan Markle

Beeld © Getty Images

Uit vrijgegeven documenten blijkt dat Meghan Markle (38) zich niet beschermd voelde door het instituut van de Britse koninklijke familie. Ook heeft Meghan de identiteit bekendgemaakt van de vijf vrienden die een interview gaven aan 'People', waarin zij haar vader Thomas Markle (75) bekritiseerden.

Deze nieuwe documenten zijn vrijgekomen in de strijd die Meghan voert tegen de Britse pers. Ze daagt Associated Newspapers Limited (ANL) namelijk voor de rechter vanwege een artikel in The Mail On Sunday waarin stukken van een handgeschreven brief te zien waren. Die brief schreef Meghan aan haar vader, Thomas.

ANL beweert dat Thomas Markle de brief alleen maar deelde omdat vijf vriendinnen van Meghan hem in negatief daglicht plaatsten in hun interview aan People. Meghan heeft inmiddels de identiteit van deze vrienden bekendgemaakt en zij willen allemaal getuigen om aan te tonen dat Meghan niets van hun actie wist. Meghan beweert datzelfde.

 

Zien
lees meer:
Zien we Meghan Markle straks weer op het witte doek?

In de documenten komt ook naar buiten dat Meghan zich onbeschermd voelde door het Britse koningshuis in de periode dat ze zwanger was. Ze had het gevoel zichzelf niet te kunnen verdedigen tegen valse beschuldigingen in de media.

Je ziet alles over de strijd tussen Meghan en Harry en de tabloids in de video hieronder.

Strijd Harry en Meghan versus tabloids is losgebarsten

04:29