Ga naar de inhoud
Royalty

'Harry en Meghan willen zichtbaar zijn voor Black Lives Matter'

Beeld © ANP

Als het aan Harry (35) en Meghan (38) ligt keren ze nog liever vandaag dan morgen terug in de spotlights, om zo hun steentje te kunnen bijdragen aan de Black Lives Matter-beweging in de Verenigde Staten. Het paar, dat sinds een paar maanden in Los Angeles woont, zou al met een aantal activisten en gemeenschapsleiders in gesprek zijn om te kijken hoe ze het beste kunnen helpen. Dit meldt 'Vanity Fair'.

"Reken er maar op dat je in de komende weken van Harry en Meghan gaat horen"

Achter de schermen zijn de voormalige royals al weken bezig met hun nieuwe plannen en hopen ze een deel van dat werk binnenkort publiekelijk te maken. Volgens bronnen dichtbij de Sussexes is het overduidelijk dat ze actie willen ondernemen en aandacht voor de BLM-beweging willen vragen.

'Woedende
Lees ook:
'Woedende Kate gebukt onder werkdruk na vertrek Harry en Meghan'

"Raciale ongelijkheid is een belangrijk topic voor hen. Ze steken daar enorm veel tijd en energie in. Ze luisteren goed naar dat wat de betreffende organisaties hen vertellen, om zo weer bij te leren. Reken er maar op dat je in de komende weken van Harry en Meghan gaat horen", aldus een bron.

Na de dood van George Floyd liet menig mode- en beautymerk van zich horen op social media. Dat valt op z'n zachtst gezegd niet bij iedereen in goede aarde.

Modemerken afgestraft na meeliften op Black Lives Matter-beweging

04:27
Harry
Lees ook:
Harry en Meghan betalen 8000 euro per dag aan beveiliging