Royalty

Zegt baby Archie binnenkort zijn eerste woordjes?

05 juni 2020 17:27 Aangepast: 05 juni 2020 20:00
Beeld © ANP

Archie, het zoontje van prins Harry en zijn vrouw Meghan, begint voorzichtig al met werken aan zijn eerste speeches. Het jongetje van net een jaar is namelijk begonnen met praten, vertelt een ingewijde aan 'Us Weekly.'

"Hij begint al een paar woorden te zeggen"

"Hij begint al een paar woorden te zeggen, zoals 'dada', 'mama', 'boek' en 'hond'," zegt een ingewijde. Dat een van de eerste woorden van Archie verwijst naar zijn vader, wijst op de sterke band tussen vader en zoon die al eerder werd aangekaart door diezelfde bron. "Als Harry de kamer in loopt, wordt Archie zo enthousiast. Hij gooit meteen zijn handen in de lucht om aan te geven dat hij opgetild wil worden." Archie werd ook beschreven als een sterke en vrolijke baby, die het liefste met andere mensen omgaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle laat hart spreken over moord op George Floyd

Archie werd vorig jaar mei geboren, een jaar nadat zijn ouders in het huwelijksbootje stapten. In januari besloten prins Harry en Meghan om een stap terug te nemen als vooraanstaande leden van het Britse koningshuis. Archie en zijn moeder verhuisden toen naar Canada, en in maart naar Los Angeles.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore