Royalty

Eloise geeft bijzonder kijkje in haar privé-leven

03 juni 2020 10:58 Aangepast: 03 juni 2020 11:11
Beeld © ANP

Nu Eloise inmiddels ook haar middelbareschooldiploma heeft ontvangen, is het tijd om te kijken naar de toekomst. De 17-jarige dochter van prins Constantijn en Laurentien heeft in een Q&A op haar Instagram laten weten dat ze al precies weet wat ze na de zomer zal gaan doen.

"Het maakt me niet heel veel uit, het is maar een titel"

Het zou zomaar kunnen dat we binnenkort een kopje koffie kunnen drinken of zelfs een overnachting kunnen boeken bij de gravin. Eloise zal na de zomer namelijk flink met haar neus in de boeken duiken en laat op haar Instagram weten dat ze de hotelschool zal gaan doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gravin Eloise is geslaagd voor haar middelbare school

Even later laat ze weten dat ze dat ook wel als een van haar droombanen ziet. ‘Het liefst wil ik iets doen met management, en dan in een hotel’, schrijft ze op haar Instagram.

Ook maakt ze voor eens en altijd duidelijk niet de titel van prinses te dragen, nadat ze ook hier een vraag over kreeg. ‘Voor de duidelijkheid mijn titel is niet prinses. Maar het maakt me niet heel veel uit, het is maar een titel.’

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eloise reageert op negatieve reacties na behalen diploma

Een van de andere vragen die Eloise voor haar kiezen kreeg, is hoe haar oma's, waaronder prinses Beatrix, nou eigenlijk zijn. Naar eigen zeggen heeft ze een zeer goede band met haar oma's en heeft ze 'de liefste oma's ooit.' Ook zit ze momenteel niet stil, maar steekt ze haar handen flink uit de mouwen. Zo heeft ze momenteel een baantje in een restaurant te pakken. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore