Royalty

Prinses Amalia heeft haar dubbelganger gevonden op TikTok

22 mei 2020 13:43 Aangepast: 22 mei 2020 13:44
Beeld © ANP

Het ziet er naar uit dat prinses Amalia (16) een dubbelganger heeft. Op TikTok, een social media-platform vooral geliefd door jongeren, viel Anne-Roos Schilder opeens heel erg op. Ze zou namelijk ongelooflijk veel lijken op onze kroonprinses.

"Heel Nederland die in mijn comments zegt dat ik op prinses Amalia lijk"

Prinses Amalia heeft haar doppelgänger gevonden in TikTok-gebruiker Anne-Roos Schilder. Ze plaatste een aantal grappige filmpjes op het social media-platform, waarna ze overspoeld werd met berichten dat ze zo ongelooflijk veel op de Nederlandse kroonprinses lijkt. "Ik die een doodgewone TikTok plaatst en dan heel Nederland die in mijn comments zegt dat ik op prinses Amalia lijk", zegt ze in een nieuw filmpje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-militair bedreigde prinses Amalia met de dood

Inmiddels is haar filmpje enorm vaak bekeken op TikTok. Maar het is niet de eerste keer dat Anne-Roos wordt verward voor Amalia, zoals te zien is hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Amalia springt in het oog bij actrice Ashley Benson

Of Amalia en haar zusje Alexia en Ariane zelf ook op TikTok zitten, is natuurlijk niet bekend. Onlangs kregen de fans van het Nederlandse koningshuis wel een uniek kijkje in hun privé-leven. Koningsdag zag er namelijk heel anders uit dit jaar en daardoor konden kijkers een beetje zien hoe de familie woont. Je ziet het hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore