Royalty

Harry en Meghan zijn 'hechter dan ooit'

20 mei 2020 02:56 Aangepast: 20 mei 2020 08:20
Beeld © ANP

Het twee-jarig huwelijksjubileum van prins Harry en zijn vrouw Meghan is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De twee trouwden op 19 mei 2018 en zouden volgens bronnen 'hechter dan ooit' zijn na alles wat er gebeurd is. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

"Vergis je niet in de liefde die Harry en Meghan voor elkaar voelen: deze twee zijn closer dan ooit door alles wat ze samen hebben moeten doorstaan"

"Hoewel ze hun 2-jarige huwelijk vieren, is dit geen tijd om dat uitbundig kenbaar te maken. Ze zullen er thuis heus wel een glaasje champagne op gedronken hebben samen, maar dat is het dan ook wel. Waarschijnlijk hebben ze teruggedacht aan alles wat er zich de afgelopen maanden heeft afgespeeld, maar verder zal het voornamelijk een familiedag zijn geweest," aldus royalty expert Katie Nicholl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan wil biografie ASAP uitbrengen om imago te pimpen

"Via mijn bronnen heb ik begrepen dat Harry en Meghan het zelf ook niet echt wilden vieren, maar gewoon lekker met hun zoontje Archie thuis wilden zijn. Ze laten zich hier en daar zien via sociale media om bepaalde liefdadigheidsorganisaties te ondersteunen, maar verder houden ze zich voor nu buiten de schijnwerpers. Maar vergis je niet in de liefde die Harry en Meghan voor elkaar voelen: deze twee zijn closer dan ooit door alles wat ze samen hebben moeten doorstaan."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore