Royalty

Meghan lijkt strijd om jachthobby Harry te hebben gewonnen

07 mei 2020 11:36
Beeld © ANP

Meghan Markle (38) lijkt behoorlijk op haar man prins Harry (35) te hebben ingepraat. Hij heeft, na jaren waarin hij dat weigerde, zijn favoriete hobby opgegeven. Het was al bekend dat Meghan geen fan was van zijn jachthobby, maar nu legt hij de wapens letterlijk neer.

"Het zijn mooie exemplaren en hij is er erg blij mee"

Harry heeft een luguber lang lijstje met geschoten wild. Zo schoot hij in 2004 een waterbuffel dood, waren hij en zijn broer prins William van plan om een stel beren te schieten en legde hij in 2017 samen met vrienden vijftien van dezelfde dieren om in Duitsland. Meghan moet hier niks van hebben en gaf dat herhaaldelijk aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Harry kondigt eerste project aan na neerleggen royal taken

The Sun meldt nu dat Harry zijn geliefde wapens zelfs in de verkoop heeft gegooid. Het zou gaan om twee handgemaakte geweren en hij heeft er nog een aardig bedrag aan overgehouden ook. De twee wapens waren al snel verkocht. Hoeveel hij ervoor heeft gekregen is niet bekend, maar ze worden op meer dan 60.000 dollar geschat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

TV-collega klapt uit de school over divagedrag Meghan Markle

“Ze zijn gekocht omdat de koper de wapens graag wilde hebben, niet omdat ze van prins Harry afkomstig waren. Het zijn mooie exemplaren en hij is er erg blij mee”, zo laat een vriend van de koper weten aan de Britse tabloid.

Over tabloids gesproken: daar is Meghan ook niet heel blij mee. En Harry zelf net zomin.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore