Royalty

Jarige prinses Charlotte doet denken aan haar overgrootmoeder

02 mei 2020 17:16 Aangepast: 02 mei 2020 17:22
Beeld © ANP

Prinses Charlotte viert vandaag haar vijfde verjaardag. Kensington Palace deelde voor die gelegenheid vrijdagavond een aantal nieuwe foto’s van het meisje, gemaakt door moeder Kate.

"Ze heeft de koninklijke pose al helemaal onder de knie"

Ook de Britse royals proberen in deze tijden te helpen waar ze kunnen. Op de hartverwarmende kiekjes is dan ook te zien hoe het kleine prinsesje voedselpakketten inpakt voor geïsoleerde ouderen uit de buurt. Dat deed ze samen met haar ouders en broertjes George en Louis.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Lief! Prinses Charlotte heeft haar knappe looks van mama Kate

Ook is er een prachtig portret van de jarige - gemaakt door mama Kate - waarop het meisje als twee druppels water op haar grootmoeder lijkt. 'Ze heeft de koninklijke pose al helemaal onder de knie', reageert iemand onder de foto's op social media. Een ander schrijft: 'Koningin Elizabeth kijkt waarschijnlijk naar haar en zegt: Dat is mijn spiegelbeeld.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins William speelde voor Kates kapper op hun trouwdag

Geen uitbundig verjaardagfeest vandaag voor Charlotte. Volgens de Daily Mail viert het gezin de verjaardag van het meisje met taart en spelletjes. Ook koningin Elizabeth zou van de partij zijn. 

Sinds Kate Middleton samen is met prins William wordt ze al Kate genoemd in de pers. Maar eigenlijk had ze na haar huwelijk met een andere naam moeten worden aangesproken. Marc van der Linden legt het uit.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore