Ga naar de inhoud
Royalty

'Prins Harry heeft het moeilijk na verhuizing naar Amerika'

Beeld © Getty Images

Nu de verhuisdozen zijn ingepakt en de rust enigszins lijkt wedergekeerd voor Harry (35) en Meghan (38), lijkt de voormalige Britse royal toch zijn bedenkingen te hebben bij hun verhuizing naar Noord-Amerika. Volgens primatologe en tevens goede bekende van Harry Jane Goodall heeft hij het ‘een beetje moeilijk’.

“Ik heb geen idee hoe zijn carrière eruit gaat zien"

Jane Goodall vertelde in een interview met Radio Times dat ze nog geregeld contact heeft met de voormalige prins. Harry is in het verleden geïnterviewd door Jane voor de editie van Vogue waar Meghan eenmalig hoofdredacteur was. Sindsdien is er nog contact tussen de twee. “Ik heb geen idee hoe zijn carrière eruit gaat zien, maar ik heb nog contact”, zo onthulde ze. “Ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu.”

Prins
Lees ook:
Prins Harry doet afstand van koninklijke achternaam

Ook vertelde ze dat Harry definitief stopt met zijn jachthobby omdat Meghan daar geen voorstander van is. Enkele jaren geleden deden er ook al hardnekkige verhalen de ronde dat Meghan haar man verbood om te jagen, maar daar trok hij zich niks van aan.

Het koninklijk afscheid van Harry en Meghan maakte de afgelopen maanden veel los, en niet geheel verrassend vond iedereen er wat van.

Iedereen bemoeit zich met afscheid Harry en Meghan

04:49