Royalty

Prins Harry en Meghan Markle slachtoffer van lullig grapje

09 april 2020 14:07
Beeld © Getty Images

Een vervelende start voor de gloednieuwe website van prins Harry (35) en Meghan Markle (38). Het stel wilde zijn gezamenlijke nieuwe stichting Archewell aanjagen met de site, maar een grappenmaker ging er al snel met de gekozen URL-naam vandoor.

Meghan en Harry zijn druk bezig met hun Archewell-stichting, maar er werd eventjes roet in het eten gegooid. De site archewellfoundation.com werd namelijk door een lolbroek opgekocht. Hierdoor kan het koninklijke stel geen aanspraak maken op de naam óf moeten ze het webadres overkopen van de persoon op wiens naam het staat. De anonieme opkoper linkt met de site direct door naar de videoclip van het Kanye West-nummer 'Gold Digger' op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Harry en Meghan krijgen het moeilijk om hun security te betalen'

De gedachte achter het doorlinken naar 'Gold Digger' speculeert naar alle waarschijnlijkheid over Meghans beweegredenen om met Harry te trouwen. Erg zuur voor het stel, dat de site wilde gebruiken om met hun stichting aandacht te vragen voor educatie en om verschillende goede doelen te steunen. Natuurlijk blijven er andere opties over, zoals een .org- of .co.uk-adres. Hopelijk worden die niet ook à la minute opgeëist door fervente internetters.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan vernoemen stichting naar zoontje

Het afscheid van het Britse koningshuis loopt niet bepaald vlekkeloos voor Harry en Meghan. In de video hieronder zie je waarom.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore