Royalty

Ook kinderen prins William en Kate klappen voor hulpverleners

26 maart 2020 21:59 Aangepast: 27 maart 2020 07:08
Beeld © Instagram: @Kensingtonroyal

Na landen als Frankrijk, Spanje en Nederland vorige week klonk donderdagavond ook in het Verenigd Koninkrijk applaus voor medewerkers in de zorg tijdens de coronacrisis. Britse sterren gaven massaal gehoor aan de actie #ClapForOurCarers, zo was te zien op social media.

"We zijn zo trots op jullie"

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton deelden op het Instagramaccount Kensington Royal hoe hun drie kinderen klappen voor alle hulpverleners. "Voor alle doktoren, verpleegkundigen, vrijwilligers en andere zorgverleners die hard werken om de mensen te helpen: bedankt", schrijven ze erbij. Op het filmpje is te zien hoe George, Charlotte en Louis luid staan te applaudisseren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sterren met handicap nemen spotje op

Victoria en David Beckham applaudisseerden met hun gezin. "We klappen allemaal om onze dankbaarheid te uiten aan alle mensen die zo ontzettend hard werken om het voor ons veilig te houden", zei Victoria in het filmpje op haar Instagram Stories. Haar echtgenoot is het roerend met haar eens. "We zijn zo trots op jullie. Heel erg bedankt."

Star Wars-acteur John Boyega vond het geweldig om zijn buren te horen klappen, schrijft hij op Twitter. Niall Horan is het daarmee eens. "Het was prachtig, maar laten we hopen dat ze krijgen wat ze echt verdienen als dit allemaal achter de rug is."

Ook de cast en crew van James Bond klapte en juichte mee. Op de Twitter-account van 007 is een filmpje te zien waarin onder anderen Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz applaudisseerden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Heitinga schakelt sterrenchefs in voor zorgpersoneel

Het initiatief van de actie komt van de Nederlandse Annemarie Plas, die in Londen woont. Zij zag hoe de actie vorige week in Nederland werd opgepakt en wilde dit ook doen in het Verenigd Koninkrijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore