Ga naar de inhoud
Royalty

Queen Elizabeth tegen Harry: 'Je bent altijd welkom'

Beeld © Getty Images

Het is een roerige tijd geweest voor Queen Elizabeth (93). Haar kleinzoon Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) hebben namelijk besloten afstand te doen van hun koninklijke titels en voor het eerst sinds die 'Megxit' hebben Harry en The Queen elkaar weer gezien. Dat blijkt een emotioneel moment te zijn geweest.

Queen Elizabeth en haar kleinzoon hadden een vier uur durende meeting op Windsor Castle om de lucht tussen hen te klaren. Tijdens dat gesprek heeft The Queen tegen Harry gezegd dat hij altijd welkom is bij haar en dat hij zijn koninklijke titel weer terug mag nemen, mocht hij dat willen.

Harry
lees meer:
Harry en Meghan winnen dik van William en Kate op Instagram

Een bron vertelt aan The Sun dat Queen Elizabeth aan het einde van het gesprek tegen haar kleinzoon zei dat Harry 'erg geliefd is en altijd met open armen zal worden ontvangen'. De twee hadden zondagmiddag een lunch, waarbij ze zalm en salade zouden hebben gegeten.

Toen Harry en Meghan bekendmaakten uit het Britse koningshuis te willen stappen, trok er een schok van verbazing door de hele wereld. In onderstaande video geeft Harry zelf toelichting op hun besluit.

Niemand
lees ook:
Niemand wil dokken voor security Harry en Meghan

Harry verbreekt stilzwijgen over Megxit

02:00