Ga naar de inhoud
Royalty

'Meghan Markle voelt zich gepest door Queen Elizabeth en familie'

Beeld © Getty Images

De sfeer wordt steeds grimmiger binnen de Britse koninklijke familie. 'The Daily Mail' onthult vandaag dat Meghan (38) zich gepest voelt door de familie nu ze er met Harry (35) voor kiest om onafhankelijk te worden.

"Ze zei dat als iemand zich beledigd moet voelen, zij dat moeten zijn"

Terwijl Team Harry en Meghan de ene na de andere sneer uitdeelt naar Team Royal, lopen de gemoederen nog hoger op. Bij haar 'inner circle' moppert Meghan volgens de Britse krant dat Queen Elizabeth (93) hen ten onrechte verbiedt om het woord royal te gebruiken. Een vriendin vertelt: "Ze zei dat als iemand zich beledigd moet voelen, zij dat moeten zijn."

Prins
Lees ook:
Prins Harry speelt tamboerijn op nieuw lied Jon Bon Jovi

Meghan vertelt haar vriendenkring dat de familie hen geen andere keuze liet dan een statement naar buiten brengen. "Ze zegt dat zij en Harry boven het pestgedrag staan en focussen op het goede wat ze aan het creëren zijn", aldus de bron. 

De hertogin gelooft dat Elizabeth de keuze over de naamsverandering (van Sussex Royal, red.) onder druk heeft gemaakt. Harry is volgens Meghan Elizabeths lieveling en 'anderen trekken dat niet'. 

Meghan:
Lees ook:
Meghan: 'Niets houdt ons wettelijk tegen om titel te gebruiken'

Het statement is te lezen op de website van het koppel. Onderdeel van het bericht is het volgende: "Hoewel er een precedent is voor andere leden van de koninklijke familie om werk buiten de instelling te zoeken, is er voor de hertog en hertogin van Sussex een evaluatieperiode van twaalf maanden ingesteld."

Hiermee beweren Harry en Meghan dat ze niet dezelfde behandeling krijgen als minder belangrijke royals zoals prinses Eugenie (29) en Beatrice (31). Zij mogen ondanks hun blauwe bloed wél een baan hebben.

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle schaamt zich rot voor prins Andrew

Ondanks de tegenwerkingen van de familie, is er nog geen nood aan de man voor het onafhankelijke koppel. Naar verwachting verdienen ze de komende jaren veel geld, zoals je in de video hieronder kunt zien. 

Harry en Meghan harken geld binnen met eerste betaalde klus

05:00