Royalty

Klasgenootjes prins George in quarantaine wegens coronavirus

27 februari 2020 11:40 Aangepast: 27 februari 2020 12:06
Beeld © Getty Images

Het komt opeens wel heel dichtbij voor de Britse royals. Een aantal leerlingen van de lagere school van prins George (6) en prinses Charlotte (4) zit momenteel in quarantaine wegens het coronavirus, meldt de Britse krant 'The Mirror'.

"Natuurlijk respecteren we de privacy en geven we geen namen vrij" 

Voorzichtigheid is dus geboden voor het kroost van prins William (37) en Kate Middleton (38). Prins George en zijn zusje prinses Charlotte gaan naar de Thomas Battersea-school in Londen, waar vier leerlingen in quarantaine zijn geplaatst nadat zij symptomen van het coronavirus vertoonden. Twee van de kinderen waren daarvoor op vakantie geweest naar Noord-Italië, waar meerdere mensen zijn besmet met het virus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Middleton laat haar moederhart spreken

Inmiddels heeft de school ook gereageerd op de quarantaineplaatsing van de leerlingen. "Zoals alle scholen nemen we de potentiële risico's heel serieus", melden ze aan de Spaanse krant El Confidencial. "We hebben op het moment een klein aantal leerlingen dat geëvalueerd moet worden en in de tussentijd niet naar school kan komen. Alle ouders staan in communicatie met onze school om belangrijke informatie uit te wisselen. Natuurlijk respecteren we de privacy en geven we geen namen vrij." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe Kate Middleton wordt 'ingezet als wapen' tegen Megxit

In Nederland is het virus nog niet officieel doorgedrongen, maar ook BN'ers maken zich al zorgen over de verspreiding van Covid-19. Je ziet het in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore