Royalty

Dit viel er allemaal op tijdens het fotomoment in Lech

25 februari 2020 15:25 Aangepast: 25 februari 2020 15:41
De Oranjes in Lech Beeld © ANP

Oranjefans keken al weken reikhalzend uit naar deze dag: vandaag was het namelijk tijd voor het jaarlijkse fotomoment van de Oranjes in Lech. Wij zetten de meest opvallende dingen tijdens de fotosessie op een rij.

Prinses Amalia is met haar zestien jaar oud geen klein meisje meer te noemen. Ze wordt al net zo'n fashionista als haar moeder. Het merk Goldbergh is hofleverancier als het aankomt op de skikleding van de koninklijke familie; ook Amalia draagt een jas van het merk. De site Modekoningin Máxima weet te melden dat de kroonprinses de bontkraag op de jas heeft laten vervangen voor nepbont.

Het is ook de eerste keer dat we Amalia met opvallende oorbellen zien. En dan zijn er nog de scrunchie én de bril van het merk Prive Revaux. Helemaal in stijl de piste op, dus.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Prinses Amalia gespot in de Tweede Kamer

Van prinses Alexia is bekend dat ze dol is op mode. Tijdens het fotomoment in Lech is de piste haar catwalk. Ze heeft voor de gelegenheid ook een kleurtje in haar haar gegooid.

Alexia is met haar veertien jaar een echte puber. Als haar skistok op de grond valt, ontglipt haar een klein scheldwoordje. Een prinses is ook gewoon een mens.

De altijd stijlvolle koningin Máxima koos dit jaar voor een 'oud' skipak, hetzelfde als vorig jaar. Wel combineert ze het met een andere bodywarmer.

De koning en koningin in 2020:

De koningin en koningin in 2019:

Ook koning Willem-Alexander heeft een oud kloffie uit de kast getrokken. De ski-jas die hij dit jaar draagt, droeg hij ook in 2016.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wauw! Prinses Alexia lijkt als twee druppels water op haar oma

Wat ook opvalt, is hoe goed Willem-Alexander en Claus-Casimir het met elkaar kunnen vinden. Als een fotograaf vraagt of Claus een sneeuwbal kan gooien, twijfelt hij geen moment en gooit er een richting de verzamelde pers. Van zijn oom krijgt hij daarop een dikke high-five.

En dan is er nog prinses Beatrix die op 82-jarige leeftijd nog steeds met haar familie naar Lech afreist - én op de ski's staat. Als ze de berg op loopt, kan ze op aanmoediging rekenen van haar schoondochter. "Goed zo, Amma", roept Máxima. Amma is de bijnaam van prinses Beatrix: een mengvorm van mama en oma.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Prinses Beatrix maakt kleinkinderen in één klap multimiljonair

RTL Boulevard was dit jaar niet aanwezig bij het fotomoment in Lech. Wil je weten hoe dat zit? Je ziet het hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore