Royalty

Kate Middleton hoopt dat haar kinderen Archie vaker zien

07 januari 2020 12:00
Beeld © Getty Images

Kate Middleton (37) heeft een goed voornemen voor 2020: ze wil meer tijd met de familie doorbrengen. Dat heeft een bron verteld aan Us Weekly.

"Kate hoopt dat de neven en nichten in het nieuwe jaar meer tijd met elkaar zullen doorbrengen"

Volgens de bron hoopt de hertogin van Cambridge dat prins George, prinses Charlotte en prins Louis in het nieuwe jaar hun neefje Archie vaker zullen zien. De kinderen van William en Kate zouden dol zijn op het zoontje van Harry en Meghan. De bron gaf aan: "Kate hoopt dat de neven en nichten in het nieuwe jaar meer tijd met elkaar zullen doorbrengen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kate Middleton onthult eerste woordjes prins Louis

De familie vierde de eerste kerst van Archie niet samen. Harry en zijn gezin vierden kerst namelijk in Canada, terwijl het gezin van William kerst vierde met de rest van de royal family op landgoed Sandringham. Ze zouden de feestdagen gescheiden hebben doorgebracht, omdat de ruzie tussen de broers nog steeds te veel stress op zou leveren. Harry gaf in een interview in Harry & Meghan: An African Journey aan dat het niet helemaal lekker liep tussen hem en zijn broer. "We zijn broers, we zullen altijd broers zijn. We zitten op dit moment op een ander pad in ons leven, maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet zeker dat hij er altijd voor mij zal zijn."

Meghan, Archie en Harry. Meghan, Archie en Harry.

Alles over de kerst van Harry en Meghan zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore