Royalty

Prins Phillip heeft ziekenhuis weer verlaten

24 december 2019 12:30
Beeld © ANP

Prins Phillip (98) zal gewoon thuis zijn tijdens kerst. De Briste royal heeft namelijk vanochtend na vier dagen het ziekenhuis weer mogen verlaten, zo meldt de BCC.

De hertog van Edinburgh heeft in totaal vier nachten doorgebracht in het ziekenhuis. Hij werd onlangs opgenomen en volgens Buckingham Palace was de observatie en behandeling een voorzorgsmaatregel voor een reeds bestaande aandoening. Verder is er niks naar buiten gebracht en ook zijn zoon prins Charles liet zich weinig ontvallen. "Hij wordt goed verzorgd", vertelde hij onlangs nog tegen de Britse pers. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Philip overgebracht naar ziekenhuis

Iets voor negenen vanochtend mocht prins Phillip het ziekenhuis weer verlaten. Hij liep het ziekenhuis uit naast een verpleegster en stapte in een auto die in een afgelegen staat stond te wachten. Voordat hij vertrok naar Sandringham Estate om samen met zijn geliefde vrouw kerst te vieren, bedankte hij het medisch personeel.

De hertog trok zich in augustus 2017 terug uit het openbare leven, na decennialang de koningin te hebben ondersteund en evenementen voor zijn eigen goede doelen en organisaties bij te wonen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wow: Queen en prins Philip verkopen bouwval voor 6 miljoen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore