Ga naar de inhoud
Royalty

Prins William en Kate beleven behoorlijk ongemakkelijk moment

Beeld © Getty Images

Prins William (37) en Kate Middleton (37) lijken nog niet helemaal in de feeststemming te zijn. De twee werkten mee aan de kerstspecial A Berry Royal Christmas en de fans van de royals waren dolenthousiast. Maar eentje viel iets op, namelijk dat de Hertogin van Cambridge haar echtgenoot eventjes afwimpelt wanneer hij haar liefelijk probeert aan te raken.

William en Kate sloegen de bakhanden ineen met The Great British Bake Off-presentatrice Mary Berry voor een kerstspecial. De ongelooflijk schattige A Berry Royal Christmas-show viel in de smaak bij de kijkers, al zag er eentje iets opvallends. De Hertog van Cambridge probeerde zijn echtgenoot eventjes lief aan te raken, maar Kate moest er niets van hebben. De Hertogin wimpelt hem dan ook vakkundig af. 

De
Lees ook:
De kerstboom staat al bij William en Kate

Wanneer William een hand op Kate's schouder probeert te leggen, ontloopt ze de affectie direct. Natuurlijk blijft het onduidelijk in hoeverre dit opzettelijk was van de royal. Het stel staat er niet bekend om dat ze heel informeel met elkaar omgaan als er publiek bij is. Dit zal uiteraard ook iets te maken hebben met de regels van het koningshuis. Verder leek het koninklijke koppel zich wel te vermaken en namen het zelfs tegen elkaar op in een bakwedstrijd. 

Prins
Lees ook:
Prins William en prins Harry zullen weer publiekelijk verschijnen

Kate heeft het qua formaliteit in haar kleding wel over een andere boeg gegooid, zoals te zien is in de video hieronder. 

Kate Middleton gooit kledingstijl over andere boeg

03:44