Royalty

Lover prinses Märtha Louise doet boekje open over seksleven

22 oktober 2019 14:31 Aangepast: 22 oktober 2019 14:32
Beeld © ANP

Prinses Märtha Louisa (48) en haar vriend sjamaan Durek Verrett (44) hebben het Noorse koningshuis weer eens flink in verlegenheid gebracht. Dat komt allemaal door de podcast van de sjamaan. Hierin vertelt hij in geuren en kleuren over het seksleven van hem en de royal.

"Soms heb ik drie tot vier keer per dag seks"

De sjamaan sprak in zijn podcast met Dave Asprey, een lifestylegoeroe en schrijver van zelfhulpboeken. Al snel kwam het onderwerp seks aan bod en Durek nam allesbehalve een blad voor de mond. Hij gaf aan dat hij zijn ejaculatie 'traint', zodat hij deze kan beheersen. Het heeft ertoe geleid dat hij zijn vriendin op een zo goed mogelijke manier kan plezieren. "Soms heb ik drie tot vier keer per dag seks en mijn vriendin vraagt altijd: ’Ga je klaarkomen?’ Ik zeg dan: ’Nee, maar ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil.’ Als ik wil kan ik een paar uur blijven seksen, het maakt me niets uit, maar ik kom niet klaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Märtha Louise van Noorwegen gebruikt titel niet langer

Het bleef niet bij deze uitspraken. De sjamaan vertelde ook dat hij vrouwen kan helpen met het reinigen van hun vagina. En dan bedoelt hij niet letterlijk schoonspoelen... Hij legt het zo uit: "Wanneer vrouwen met te veel mensen naar bed gaan, gebeurt er iets met hun vagina. Het moet worden ’opgeruimd’ en daar bied ik oefeningen voor aan." Hij vertelt er niet bij of hij dit ook bij Märtha Louise heeft gedaan.

Het is niet de eerste keer dat de Noorse prinses en haar vriend in opspraak komen. Eerder vielen mensen al over hun tournee genaamd De prinses en de sjamaan. Later beloofde Märtha Louise haar titel nooit meer te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Noorse prinses Märtha-Louise zet zomerhuis op de markt

Marc van de Linden sprak de Noorse royal over het boek dat de schreef over haar jeugd én haar sjamaan-lover.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore