Royalty

Prinses Eugenie blikt op bijzondere wijze terug op bruiloft

12 oktober 2019 18:43 Aangepast: 12 oktober 2019 18:56
Beeld © Getty Images

Het is het jubileum van prinses Eugenie (29) en haar Jack Brooksbank (33). De dochter van Sarah Ferguson (59) stapte precies een jaar geleden in het huwelijksbootje met haar prins op het witte paard en blikt terug op Instagram.

"Dit was de mooiste dag van mijn leven"

En prinses Eugenie en haar Jack leefden nog lang en gelukkig! De twee stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje en blikken nu op wel heel bijzondere wijze terug op hun huwelijksdag. De 29-jarige dochter van Sarah Ferguson gaven elkaar het jawoord in Windsor Castle en daar waren behoorlijk wat royals bij. Zus prinses Beatrice, prins Harry en Meghan Markle, prins William en Kate Middleton, maar ook prins George en prinses Charlotte zagen de twee tijdens hun bruiloft. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Eugenie is in het royal huwelijksbootje gestapt

Om het goed te vieren, gaf Eugenie haar volgers een zoetsappige filmpje van de bijzondere dag op Instagram. Hierin geeft ze een blik achter de schermen van het jawoord, maar ook hoe ze zich klaarmaakte. De prinses maakte furore door haar litteken van haar scoliose-operatie te tonen in haar trouwjurk. Ook de lieve zoen met Jack op de trappen van St. George's Chapel doet harten sneller kloppen. "Dit was de mooiste dag van mijn leven. Voor altijd!", schrijft Eugenie. "Fijn jubileum, mijn Jack!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wow: het sprookjeshuwelijk van Eugenie en Jack

Ook RTL Boulevard deed verslag van de huwelijksdag van prinses Eugenie en haar Jack. Je ziet hieronder hoe het er allemaal aan toe ging. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore