Royalty

Royal wedding alarm: prinses Beatrice ten huwelijk gevraagd

26 september 2019 13:20 Aangepast: 26 september 2019 13:23
Beeld © Getty Images

Er staat weer een royal wedding op de planning! Prinses Beatrice (31) gaat binnenkort in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Edoardo Mapelli Mozzi. De twee hebben zojuist hun verloving aangekondigd.

"We hebben heel veel zin om samen dit nieuwe avontuur aan te gaan"

Prinses Beatrice en haar Edoardo gaan het officieel maken! Het koppel kondigt hun verloving aan door middel van een statement van Buckingham Palace. De twee zullen in 2020 elkaar het jawoord geven. Beatrice en haar lief zijn pas een jaartje samen en hebben zich tijdens een weekendje weg verloofd. Het stel leerde elkaar kennen via Edoardo's overleden stiefvader Christoper Shale. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Diana nam William en Harry vaak mee naar McDonald's

“De hertog en hertogin van York zijn verheugd te melden dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrice van York verloofd is met Mr. Edoardo Mapelli Mozzi", begint het statement van het paleis. Beatrice en Edoardo zijn zelf ook door het dolle heen: “We zijn ongelooflijk blij dat we het nieuws kunnen delen van onze verloving. We hebben heel veel zin om samen dit nieuwe avontuur aan te gaan en kunnen niet wachten om getrouwd te zijn. We hebben zoveel gemeenschappelijke interesses en waarden en we weten zeker dat dit zo zal blijven in de jaren die we samen doorbrengen. Vol liefde en geluk.”

De ouders van de prinses hebben ook enkel goede woorden over voor de verloving van hun dochter. “We zijn dolgelukkig dat Beatrice en Edoardo verloofd zijn, aangezien we hun relatie hebben zien opbloeien", aldus de hertog en hertogin van York. “Onze familie kent Beatrice al het grootste deel van haar leven. Edo en Beatrice zijn gemaakt voor elkaar en hun geluk en liefde voor elkaar is overduidelijk te zien", melden Edoardo's ouders. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ogenschijnlijk lieve prinses Charlotte heeft deze heftige bijnaam

Ook prinses Eugenie, de zus van Beatrice, is ontzettend blij met het nieuws. Zij deelt foto's van het heugelijke moment op haar Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore