Royalty

Prinses Diana nam William en Harry vaak mee naar McDonald's

16 september 2019 12:06
Beeld © Getty Images

Bij een koninklijk maal denk je niet meteen aan friet en hamburgers, toch was dat wel wat prinses Diana prins William en prins Harry voorschotelde. Zij nam haar jongens namelijk geregeld mee naar McDonald's voor een ouderwets bordje fastfood.

"Ze willen ook de Happy Meal-speeltjes"

Paul Burrell, de oude butler van Diana, heeft nu verteld dat Diana gek was op hamburgers en realitytelevisie. Iedere zaterdag zat ze met een Big Mac voor de tv om te genieten van het programma Blind Date waarin een eerste afspraakje tussen twee echte mensen te zien was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

ZIEN: Hailey Bieber transformeert in prinses Diana voor fotoshoot

William en Harry erfden haar voorliefde voor fastfood. Diana zou ooit de kok van Kensington Palace de opdracht hebben gegeven om lunch te cancelen, zodat ze met zijn drietjes naar de McDonald's konden gaan. De chef stribbelde tegen en zei dat hij ook wel een hamburger kon bakken, maar volgens Diana ging het niet alleen om het eten. "Ze willen ook de Happy Meal-speeltjes."

Diana zou ze ook vaak mee hebben genomen naar fastfood-restaurants om de jongens op die manier een 'normale' jeugd te geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Prinses Diana voorspelde gesleutel aan auto in opgedoken brief'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore