Ga naar de inhoud
Royalty

'Prinses Diana zou geen fan zijn geweest van Meghan Markle'

Beeld © Gettyimages

De eeuwige kritiek op Meghan Markle blijft voortduren. Nu ook van Lady Colin Campbell, die beweert dat prinses Diana het gedrag van Meghan Markle (38) als "niet gracieus" zou hebben ervaren.

"Diana zou ongerust zijn"

Volgens de Lady zou Meghan zich "niet gracieus" gedragen en zou prinses Diana "geschokt" zijn als ze het zou hebben meegemaakt. Daarnaast is de dame van mening dat Meghan en prins Harry slechts "hun charmes inzetten wanneer het hen uitkomt." In een interview geeft Colin aan dat Meghans houding bewijst dat ze "geen begrip en waardering heeft voor wat het koninklijke leven inhoudt." 

ZIEN:
Lees ook:
ZIEN: De eerste tv-klus van Meghan Markle

"Diana zou ongerust zijn", vertelt Lady Colin aan het Britse blad Woman. "Zij had altijd meteen door als iemand zich anders voordeed dan ze waren. Bovendien wist ze hoe belangrijk het is om gracieus over te komen. Terwijl Meghan, en soms ook Harry, dat alleen is wanneer het haar uitkomt. Haar gedrag laat zien dat ze niet snapt wat het betekent om een royal te zijn. Wie denkt ze wel niet dat ze is om zich zo te vertonen." 

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle zet voormalig huis op de markt

Eerder gaf Lady Colin al aan dat Meghan "zich omhoog probeert te werken" nu ze onderdeel is van het Britse koningshuis. En ondanks haar negatieve uitspraken, hoopt Lady Colin dat Meghan zich zal herpakken. "Ik duim voor Meghan, maar tot nu toe gaat het niet zo soepel met haar", legt de dame uit. "Ik heb een vreselijk gevoel bij Meghan. Ik denk dat ze niet snapt wat het allemaal inhoudt." Lady Colin Campbell is een Britse schrijfster, socialite en televisie- en radio-persoonlijkheid die drie boeken over het Britse koningshuis heeft uitgegeven.