Royalty

'Kate Middleton zwanger van vierde kindje'

29 juli 2019 16:10
Beeld © Getty Images

Volgens geruchten zou Kate Middleton (37) zwanger zijn van haar vierde kindje met prins William, dat meldt het Australische tijdschrift New Idea. De aankondiging van het Britse koningshuis wordt binnenkort verwacht.

Na prins George, prinses Charlotte en prins Louis zou er nog een royal baby aan komen! Het Australische blad New Idea meldt dat prins William en Kate al een hele tijd een vierde kindje willen en dat de prinses nu eindelijk weer in verwachting is. Kate en William waren kort geleden in Noord-Ierland, waarbij de hertogin sprak met de vader van een vijf maanden oude baby. Hier zou ze hebben gezegd dat ze "broeds" werd van het zien van zo'n jong kindje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britse leger deelt superzoete foto prins William en kindjes

Het Australische blad meldt ook dat Kate werd gespot bij dezelfde kliniek als toen ze zwanger was van Charlotte én steeds vaker wordt gezien met haar hand op haar buik. Een nieuwe royal baby zou niet verrassend zijn. In juni deden er al geruchten de rondte dat de hertogin zwanger zou zijn. Destijds gaf Kate aan dat haar man "een beetje bezorgd" zou zijn als er nog een vierde bij zou komen, maar inmiddels lijkt het er steeds meer op dat dat wel het geval zal zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britse fans: 'Prins William lijkt ongelukkig tijdens doop Archie'

Bij haar eerdere zwangerschappen had Kate last van hyperemesis gravidarum. Dat is een extreme vorm van misselijkheid en braken. De aandoening zorgde er zelfs voor dat de hertogin tijdelijk werd opgenomen in het ziekenhuis. Prins George werd geboren in 2013, daarna volgde prinses Charlotte in 2015 en prins Louis in 2018. Mocht de hertogin weer in verwachting zijn, zit er telkens zo'n twee jaar tussen ieder kind. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore