Royalty

Britse leger deelt superzoete foto prins William en kindjes

23 juli 2019 20:57 Aangepast: 23 juli 2019 20:57
Beeld © Getty Images

Toen prins William onlangs een partijtje polo speelde tegen zijn broer prins Harry was onder andere het Britse leger aanwezig om het spel te aanschouwen. Naderhand een kiekje met de troonopvolger kon er ook vanaf. Ook zijn drie koters maakten hun opwachting in de foto.

"Wat lief, een foto met alle drie de kindjes"

Om de verjaardag van prins George te vieren, deelde het Britse leger een kiekje met prins William en zijn drie kinderen. De troonopvolger houdt zijn zoontje prins Louis vast, terwijl de kleine George en zijn zusje prinses Charlotte ernaast staan. Bij de foto plaatste het leger een verjaardagsbericht en verzekerden het Britse volk dat ze altijd klaar staan voor het koningshuis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins George krijgt magisch themafeestje voor verjaardag

En ook royal-fans waren weg van het plaatje. "Wat een schattige foto!", reageert er eentje. "Wat lief, een foto met alle drie de kindjes", vond een ander. "Louis' gezichtsuitdrukking is té grappig", vindt één fan. "Hij heeft er niet echt zin in op deze foto." Ook George's ouders vierden de verjaardag van hun zoontje door een aantal foto's te delen met hun volgers. De fotografe was niemand minder dan mama Kate. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore