Royalty

'Ruzie tussen William en Harry bijgelegd dankzij Archie'

13 juni 2019 08:57 Aangepast: 13 juni 2019 08:59
Beeld © Getty Images

De geboorte van Archie is niet alleen een wonder voor de kersverse ouders, maar ook voor de band tussen zijn vader prins Harry en diens broer prins William. De broers zouden al lange tijd op gespannen voet leven en door de komst van het jochie zou de relatie tussen de twee weer enorm verbeterd zijn.

Volgens een bron van Entertainment Tonight zouden de twee prinsen al lange tijd ruzie hebben met elkaar. Gedurende verschillende evenementen in het afgelopen jaar was er een duidelijke afstand zichtbaar tussen de twee. Ook de vrouwen van de broers zouden niet met elkaar door een deur kunnen. “De broers hebben zeker ruzie gehad. Ik heb van een bron vernomen dat de twee op een gegeven moment zelfs niet meer met elkaar praten. Nu Archie er is, zal de relatie zeker beter worden. William is trots dat zijn broer nu vader is geworden”, vertelt royalty deskundige Katie Nicholl aan Entertainment Tonight. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alles wat we weten over royal baby Archie

Nu Prins Harry en Meghan Markle afgelopen mei voor het eerst ouders zijn geworden, lijken Prins William en zijn vrouw Kate zich open te stellen om het echtpaar te helpen waar nodig. Dit zou ervoor zorgen dat de twee gezinnen weer nader tot elkaar komen."Ik heb gehoord dat Kate zichzelf heeft aangeboden mocht Meghan hulp nodig hebben. Kate zou hebben gezegd dat ze er voor haar schoonzus was”, aldus Katie. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore