Ga naar de inhoud
Misdaad

Peter Gillis in augustus voor rechter in mishandelingszaak

Peter Gillis en Nicol Kremers Beeld © ANP

Realityster Peter Gillis (61) moet op 29 augustus voor de politierechter verschijnen. Dat laat het Openbaar Ministerie weten. Hij zou zijn (inmiddels ex-)partner Nicol Kremers (33) hebben mishandeld. De zaak werd eerder uitgesteld, maar er is voor de vakantieparkenbaas geen ontkomen aan.

Peter zou op 29 mei vorig jaar op een van zijn vakantieparken Nicol hebben mishandeld. Hij zou haar onder andere hebben gebeten in haar rug en neus. 

Peter zat zelfs een nachtje in de cel vanwege het incident. Hoewel Peerke en Nicol inmiddels allang uit elkaar zijn, vormden ze destijds juist een front. Zij beweerden beiden dat de berichtgeving over hen niet klopte. 'Code rood', noemden ze het zelfs. Een maand later kwam echter naar buiten dat de twee het voorval betreurden, waarmee zij dus toch toegaven dat er wel degelijk wat was gebeurd.

Na
Lees ook:
Na Peter Gillis ook Nicol Kremers weer gelukkig in de liefde

De zaak zou al eerder plaatsvinden, maar werd uitgesteld omdat Nicol nog gehoord moest worden bij de rechter-commissaris. Dat is afgelopen november gebeurd.

Peter liet onlangs nog aan RTL Boulevard weten dat hij zich allerminst zorgen maakt om deze rechtszaak en het onderzoek van het Openbaar Ministerie. De Massa is Kassa-ster zegt dat hij gewoon lekker slaapt, ondanks alle tumult.

Peter Gillis maakt zich geen zorgen om rechtszaak en onderzoek: 'Ik slaap lekker hoor'

03:05